avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de odihna dupa concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de odihna dupa concediu medical

Buna ziua!
Am fost in concediu medical 1 an si 6 luni. Dupa aceasta perioada am intrat in pensie de invaliditate. La incheierea contractului de munca mi s-au platit zilele de concediu de odihna neefectuate.
La ce salar de baza trebuiau sa se raporteze pentru plata concediului de odihna?
La ultimul salar de baza inainte de concediu medical sau la Baza calcul pentru concediu medical= media veniturilor brute realizate în ultimele 6 luni?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Veturia Bogdan , utilizator 18:32, 14 Februarie 2022
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat raportul de munca.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem o persoană care nu și-a efectuat concediul de odihnă ... sorcsilla sorcsilla Avem o persoană care nu și-a efectuat concediul de odihnă datorită faptului că a intrat în concediu medical ( pentru o boală gravă ) . La terminarea ... (vezi toată discuția)
Cm anairam_unid anairam_unid Cum se calculeaza media zilnica pt concediul de odihna si concediul medical? (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat moneytaker moneytaker Buna ziua. Vreau sa ma clarific cu privire la plata concediilor de odihna neefectuate. Nu am luat concediu pe 2011, 2012, 2013, iar in 2014 intre 18 martie ... (vezi toată discuția)