Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Verisorii mei au deschis un proces de succesiune dupa ...

Buna ziua.
Verisorii mei au deschis un proces de succesiune dupa decesul unchiului meu,eu le-am cedat printr-un act partea mea de succesiune pt casa, in schimb am cerut sa imi lase doar locul de veci unde este ingropat tatal meu, notarul care se ocupa de caz ne-a spus ca nu se poate face succesiune pt mormant pina nu este finalizata cea de pe casa, este adevarat? Exista vreo modalitate sa pot separa cele doua acte de succesiune? Avand in vedere ca eu am cedat deja partea mea din casa, trebuie sa iau parte la cheltuielile care deriva din procesul de succesiune? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune loc veci Michaela2014 Michaela2014 buna ziua, Eu si sora mea trebuie sa dezbatem succesiunea dupa tatal meu (decedat in Bucuresti, anul trecut). In cadrul bunurilor se afla si doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune nedeschisa catalyn1234 catalyn1234 buna ziua tatal meu a decedat anul trecut,am facut succesiunea etc....acuma fratele lui unchiul meu vrea sa las procura la notariat ca sai las partea tatalui ... (vezi toată discuția)