avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie sa emit factura sau pot inregistra direct ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie sa emit factura sau pot inregistra direct autofactura?

Buna ziua !
SC cu activitate comert cu amanuntul primeste de la un furnizor de tigari un bonus lunar pentru vanzari. Acesta emite o autofactura catre firma noastra, iar valoarea ei o scade din suma ce o avem de platit catrea furnizor . Trebuie sa emit factura sau pot inregistra direct autofactura? Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:56, 17 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va emite el autofactura unde la furnizor e firma dvs si la client firma de tigari - o inregistrati ca si cum ati emis-o dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofactura prestari servicii transport intracomunitar jonny_6 jonny_6 Buna ziua ! O firma din Romania care presteaza servicii de transport intracomunitar pt o firma din Austria a semnat o declaratie de acord privind ... (vezi toată discuția)
Avans aic factura proforma mirelanicola.72 mirelanicola.72 In data de 29.09 o sc achita unei sc din Ungaria (ambele sc inregistrate in ROI) un avans, conform unei facturi proforma, de 2980 euro. La data de 17.10, sc ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in numele si contul furnizorului Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua Ma confrunt cu o problema pe care nu o stiu rezolva rog pe cei care au cazuri sa ma ajute: Firma la care lucrez livreaza produse firmei Y.La ... (vezi toată discuția)