Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fratele meu a avut proces pt custodie. S-a incheiat cu custodie ...

Fratele meu a avut proces pt custodie.s-a incheiat cu custodie comuna.inca nu a primit hotararea judecatoreasca doar a fost informat printr-un email asupra programului de vizitare al mamei.din mai anul trecut a platit o singura data pensie alimentară 300lei.am aflat de curand ca fetita vigureaza pe adresa mamei(domiciliul copilului fiind de cand s-a nascut la adresa tatalui). Ce putem sa facem in cazul acesta? Vrem sa isi respecte îndatoririle.unde putem sa ne adresam? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 2 Martie 2022
Ati omis sa scrieti ca s-a stabilit domiciliul copilului la tata.
In ce priveste pensia, mama poate fi executata silit.
Si unde ne putem adresa? Mama este in concediu de crestere copil si sustine ca nu are de unde sa plateasca
unui executor judecatoresc. dar cum ati asteptat atat, asteptati sa va vina hotararea acasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sarkan sarkan Buna ziua ,am o prietena si de curand sa despartit de fostu ei barbat cu care nu a fost casatorita dar au o fetita de 4 anii inpreuna , ea doreste sa stie daca ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Încerc să gasesc răspuns, soluție la o situație ... In cautarea dreptatii In cautarea dreptatii Bună seara. Încerc să gasesc răspuns, soluție la o situație reală. Părinți, doi copii de 8 si 5 ani, custodie comună, domiciliul la adresa mamei. ... (vezi toată discuția)
Cai de atac in custodia comuna, dar mama refuza de 3 ani orice legatura cu tatal copilului AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, Numele meu este Alexandru. De la stabilirea domiciliului provizoriu si dupa stabilirea sentintei definitive privind domiciliul fetitei mele ... (vezi toată discuția)