avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cine trebuie sa se inregistreze in sistemul Ro e- ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cine trebuie sa se inregistreze in sistemul Ro e- facura?

Buna ziua !
Va rog mult sa-mi spuneti cine trebuie sa se inregistreze in sistemul Ro e- facura . Am inteles ca de la 01.04.2022 sunt obigate firmele care primesc vouchere de vacanta pentru serviciile de cazare . Daca o firma neplatitoare de TVA emite o factura pentru servicii de cazare , factura fiind achitata cu voucher de vacanta este obligata sa se inregistreze si sa factureze in sistemul RO E-factura ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Utilizare voucher vacanta Flx975 Flx975 Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Tva servicii ue firma neplatitoare de tva valienache valienache Buna ziua, am o speta care nu am maii avut-o pana acum, daca pot primi un sfat fiscal. O firma din RO neplatitoare de TVA are un contract de prestari ... (vezi toată discuția)