avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, eu am facut acum cativa ani documentatia ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, eu am facut acum cativa ani documentatia pentru echivalarea ...

Buna ziua, eu am facut acum cativa ani documentatia pentru echivalarea diplomei de asistent medical in Italia, mi-a fost recunoscut titlul de studio, iar acum pentru a avea acel document mi-au cerut un certificato antimafia, tip un documento care sa ateste ca nu am nici o interdictie in Romania de a profesa ca asistent medicali... Unde are trebuie sa merg pentru a avea acest certificat . Multumesc daca imi puteti raspunde

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Am studiato posliceala de asistent medical in 2007 dar nu am ... MOTZ MOTZ Am studiato posliceala de asistent medical in 2007 dar nu am profesat si nu sunt inscrisa in colegiul asistentilor , pot intocmi actele pentru a lucra ca ... (vezi toată discuția)