avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aviz de expediție sau factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aviz de expediție sau factura

Bună seara. Am o firma care transporta marfa. Încă nu mi s-a activat casa de marcat. Pot face factura sau pot face aviz de expediție pentru prestare servicii pentru transport? Apoi pe baza avizui sau facturii sa fie încasată prestarea de servicii. Transportul se face pt persoane fizice
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
ndrrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat obligatorie la transport rutier de marfuri crutescualexandra crutescualexandra Buna seara! Am un SRL, cu activitate transport rutier de marfuri, cod caen 4941, este obligatorie casa de marcat? Tin sa mentionez ca lucrez cu factura dupa ... (vezi toată discuția)
Avize-facturi igna_florin igna_florin pot sa transport beneficiarului marfa si sa ii facturez in baza avizelor doar luna urmatoare pana in data de 15 a lunii viitoare pentru luna curenta? avand in ... (vezi toată discuția)
Livrari pers. fizice - casa de marcat sau facturi/chitante? mrnalexandru mrnalexandru Buna seara, Am o intrebare scurta la care nimeni nu a stiut sa imi raspunda concret, pana acum. Detin o SC prin intermediul careia doresc sa efectuez ... (vezi toată discuția)