avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda formular PLF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda formular PLF

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca mai pot depune plangere la judecatorie impotriva amenzii pentru necompletarea formularului PLF in urmatoarea situatie:
- Am intrat in tara pe data de 25.12.2021 , am primit acasa PV de amenda pe data de 04.01.2022, dar eu fiind personal exceptat ( la acel moment nu era stabilit acest aspect in completarea formularului, de aceea am si primit amenda ) . Nu s-a platit amenda in termenul de 15 zile, urmand sa fie introdus in baza de date si mentiunea de personal exceptat , am sperat ca vor fi anulate amenzile, dar acum o saptamana am primit somatie de la taxe si impozitie pentru neplata. S-a achitat amenda acum 12.03.2022. Intre timp s-a abrogat ordonanta, se mai poate depune plangere in aceasta situatie pentru recuperarea sumei ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la dsp ... ramona7513 ramona7513 Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o amenda de 3000 ron pentru necompletarea plf-ului. rareseu rareseu Buna ziua, Tocmai am primit o amenda de 3000 ron pentru necompletarea PLF-ului. Ceea ce ma deranjează este, ca eu am completat PLF, iar cand am intrat pe ... (vezi toată discuția)