avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat necinstit. Help!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat necinstit. Help!

Am de a face cu un avocat necinstit care initial mi-a spus ca este foarte competent si imi va rezolva problema in integralitate, El si-a incasat onorariul iar apoi opt luni de zile n-a facut aproape nimic pina cind i-am retras imputernicirea de a ma reprezenta juridic. Cum pot recupera onorariul platit?
Este cineva dispus sa ma ajute va rog?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
gabned, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 25 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa depuneti o sesizare la Barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere contractuala impotriva unui avocat htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu opinia dvs intr-o speta. Un cunscut a pierdut pe fond un proces. A angajat pentru recurs un avocat, a incheiat ... (vezi toată discuția)
Avocat fara interes latifa latifa Buna ziua, Poate este cineva care ma poate ajuta cu ceeace urmeaza, Sunt in divort de sotul meu dar din pacate am dat peste un avocat care la inceput mi-a ... (vezi toată discuția)