avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am semnat un contract pe PFA dupa ce mi-am reluat ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am semnat un contract pe PFA dupa ce mi-am reluat activitatea.

Am semnat un contract pe PFA dupa ce mi-am reluat activitatea, dar data de pe contract e mai devreme cu o saptamana, in perioada in care PFA-ul era suspendat. E o problema ca acel contract are data in perioada de suspendare a PFA-ului ? ar trebui refacut contractul sau cum se procedeaza ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mytzusky , utilizator 14:26, 30 Martie 2022
Se poate interpreta si ca tocmai de asta ati reluat activitatea, pt ca s-a semnat contractul. Daca nu ati realizat venituri in perioada suspendarii, nu vad care ar putea fi problema.
Bine, multumesc. O sa vad daca pot modifica contractul tinand cont ca n-am emis inca facturi, altfel ramane asa. Facturi voi emite cu siguranta doar dupa data reluarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Operatiune financiara pe timpul suspendarii firmei muzu muzu Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti o solutie la urmatoarea problema. Am suspendat activitatea la firma si in aceasta perioada am primit o somatie de la o firma ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate Anca Bunea Anca Bunea Cum se procedeaza in cazul in care un angajat, aflat in concediu pentru ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, solicita reluarea activitatii inainte de a ... (vezi toată discuția)