avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate permis auto după încetarea stării de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate permis auto după încetarea stării de alertă

Conform legii nr. 55/2020, valabilitatea permisului auto s-a menținut pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări (9 martie 2022). Așadar până pe 6 iunie 2022. Permisul meu a expirat pe 22 martie 2022 (după încetarea stării de alertă), să înțeleg că mai este valabil până pe 6 iunie a.c.? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:21, 31 Martie 2022
In principiu da, legea e clara, dar luati in considerare si programarea pentru preschimbare permis. Sa nu va treziti ca va programeaza dupa 6 iunie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant expirata! dumitruRO dumitruRO Buna seara! Am viza de flotant expirata din luna august 2021. In 15 martie 2022 am primit sanctiune contraventionala pentru ca nu mi-am actualizat datele ... (vezi toată discuția)
Bunaziua, pot face programare online pentru schimbarea permisului ... Gigi81 Gigi81 Bunaziua, pot face programare online pentru schimbarea permisului de conducere (expirat de 5 luni) in alta localitate decat cea de resedinta? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna seara. am un certificat autentificare emis de rar in 11 ... Awyd Awyd Buna seara. Am un certificat Autentificare emis de RAR in 11 Februarie cu termen de valabilitate 60 zile. Valabilitatea acestuia s a prelungit automat cu 90 ... (vezi toată discuția)