avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul dumneavoastra in urmatoarea ...


Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie.

Un salariat are o poprire pe salariu, de 1/3 din venitul lunar net al debitorului, prin Decizie interna, solicitata de un BEJ.

Intrebare:
- daca salariatul are in luna trecuta doar 5 zile Concediu medical si restul zilelor au fost lucrate - se face poprirea ?
Daca se spune ca poprirea se face din venitul lunar net, iar in luna respectiva a avut si Concediu Medical, atunci se mai face poprirea sau nu ?
SAU
- poprirea se face doar la zilele lucrate ?

Alte discuții în legătură

Poprire si concediu medical bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza retinerea din salariu (poprire de la Finante) a unui salariat care a avut 5 zile de concediu medical? ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical andreea_zhr andreea_zhr buna ziua , Am si eu o nelamurire In luna noiembrie am avut 5 zile lucratoare de concediu medical -cod de boala 01 ,salariu brut pe ultimele 6 luni fiind ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)