avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul dumneavoastra in urmatoarea ...


Buna ziua ! Avem nevoie neaparat de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie.

Un salariat are o poprire pe salariu, de 1/3 din venitul lunar net al debitorului, prin Decizie interna, solicitata de un BEJ.

Intrebare:
- daca salariatul are in luna trecuta doar 5 zile Concediu medical si restul zilelor au fost lucrate - se face poprirea ?
Daca se spune ca poprirea se face din venitul lunar net, iar in luna respectiva a avut si Concediu Medical, atunci se mai face poprirea sau nu ?
SAU
- poprirea se face doar la zilele lucrate ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt salariat si lucrez pentru doua societati, respectiv ... LuminitaT LuminitaT Buna ziua, sunt salariat si lucrez pentru doua societati, respectiv am doua contracte individuale de munca. Situatia mea este urmatoarea: 1. Platesc pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire si concediu medical bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza retinerea din salariu (poprire de la Finante) a unui salariat care a avut 5 zile de concediu medical? ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical andreea_zhr andreea_zhr buna ziua , Am si eu o nelamurire In luna noiembrie am avut 5 zile lucratoare de concediu medical -cod de boala 01 ,salariu brut pe ultimele 6 luni fiind ... (vezi toată discuția)