avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... un mediator se poate deplasa la un penitenciar in ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

un mediator se poate deplasa la un penitenciar in vederea realizarii ...

un mediator se poate deplasa la un penitenciar in vederea realizarii acestei actiuni ? si daca da se va prezenta impreuna cu persoana care a solicitat medierea? multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă este o acțiune de partaj se pretează unei medieri, iar mediatorul se poate deplasa și la penitenciar. În cazul succesiunii propriu zise nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cirsteaiulian cirsteaiulian am un copil de 8 ani,am apartament prin credit ipotecar,o masina si inca doua credite,sotia nu lucreaza,vreau sa divortez, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Poate rezolva mediatorul? intelegere asupra succesiunii leusan leusan cand exista chitante de mana intre mostenitorii unei succesiuni prin au vandut fie cota lor de 3/20 din mostenire unuia dintre mostenitori fie din acea cota ... (vezi toată discuția)
Mediator la domiciliul unei parti care refuza informarea sau medierea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca mediatorul se deplaseaza la domiciliul unei parti si aceasta nu ii deschide usa mediatorul consemneaza aceasta in procesul verbal? Informarea sau ... (vezi toată discuția)