avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Bună ziua, Am următoarea situație: - un salariat ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Bună ziua, Am următoarea situație: - un salariat are concediu ...

Bună ziua,
Am următoarea situație: - un salariat are concediu medical (cod 01) în prima lună de activitate și are stagiu de cotizare de la alt angajator, dar cu venituri mult mai mari față de veniturile la acest angajator. Se poate calcula concediul medical numai în raport cu veniturile la acest angajator, respectiv cel din prima lună de activitate?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
nic.mandita, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu medical cod 01, in 2023 LauraRatiu LauraRatiu Buna ziua Incepand cu 2023, inteleg ca se calculeaza diferit indemnizatia de concediu medical, in urmatoarea situatie: daca un salariat are un certificat de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical fara stagiu de cotizare camicami camicami Buna tuturor, ajutati-ma ,va rog,sa rezolv urmatoarea situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu vreau sa gresesc. Un salariat care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Stagiu concediu medical Aura112 Aura112 Un angajat in cursul lunii martie.are concediu medical in luna aprilie cu cod 01-boala obisnuita.In martie are lucrate 14 zile.Inainte de angajare. a ... (vezi toată discuția)