avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Bună ziua, Am următoarea situație: - un salariat ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Bună ziua, Am următoarea situație: - un salariat are concediu ...

Bună ziua,
Am următoarea situație: - un salariat are concediu medical (cod 01) în prima lună de activitate și are stagiu de cotizare de la alt angajator, dar cu venituri mult mai mari față de veniturile la acest angajator. Se poate calcula concediul medical numai în raport cu veniturile la acest angajator, respectiv cel din prima lună de activitate?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
nic.mandita, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical fara stagiu de cotizare camicami camicami Buna tuturor, ajutati-ma ,va rog,sa rezolv urmatoarea situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu vreau sa gresesc. Un salariat care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical retromusculo retromusculo Buna ziua, am incheiat un contract de munca pe data de 12.03.2012. in data de 17.04.2012 am intrat in concediu medical cod 06 pana in data de 21.04.2012. ... (vezi toată discuția)
Stagiu concediu medical Aura112 Aura112 Un angajat in cursul lunii martie.are concediu medical in luna aprilie cu cod 01-boala obisnuita.In martie are lucrate 14 zile.Inainte de angajare. a ... (vezi toată discuția)