avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... numar de exemplare de intâmpinare care trebuie depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

numar de exemplare de intâmpinare care trebuie depus de sot/sotie intr-un dosar parat-parat

Eu si sotia sintem chemati impreuna intr-un proces, in calitate de co-proprietari. In consecinta, fiecare am primit cite o comunicare pentru a depune intimpinare in proces. Am urmataorele intrebari de procedura:
- trebuie sa depunem fiecare cite o intimpinare (de fapt identice) sau putem depune una singura comuna?
- intimpinarea trebuie intr-un exemplar pentru instanta si cite un exemplar pentru celelate parti. Deci la rubrica "celelalte parti" ne numaram si fiecare dintre noi, eu si sotie, sau ne exculdem reciproc si vom depune numai 2 exemplare: pentru instanta si pentru cel care ne-a chemat in judecata?
Cel mai recent răspuns: hot_oliviu , utilizator 22:08, 25 Mai 2022
Nu va comunicati dvs inscrisuri(intampinare,acte etc) ci un exemplar pt instanta,un exemplar pt reclamantDaca aveti aceleasi aparari este suficienta o intampinare comuna facuts de dvs si sotie..
Multumesc mult!
Trebuie semnata de amindoi?
Am depus intimpinarea in numele amindurora, dar a fost o scapare si am semnat-o numai unul dintre noi. Exista riscul sa fie anulata?
Multumesc mult!
Trebuie semnata de amindoi?
Am depus intimpinarea in numele amindurora, dar a fost o scapare si am semnat-o numai unul dintre noi. Exista riscul sa fie anulata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e o problema,,eventual instanta va va solicita ulterior sa o semneze si sotis...
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa daniar daniar bunaziua ma ajuta cineva pt cine este acest comunicat?in legatura cu dosarul ... in calitate de intimat va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)