avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic ...

Cum ar trebui să procedez în cazul în care sunt cadru didactic și doresc să fac meditații, în afara programului, cu elevii?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 14:40, 3 Mai 2022
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, în luna aprilie, un ghid care se adresează persoanelor fizice care obțin venituri din meditații.
Conform acestuia, persoanele fizice din această categorie trebuie să se înregistreze la Registrul Comerțului și să solicite autorizarea funcționării în condițiile OUG 44/2008, să depună la ANAF declarația unică pentru persoanele fizice, precum și alte obligații.

Pentru mai multe informații cu privire la obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele fizice care oferă meditații, accesați următorul link:www.avocatnet.ro/articol_612...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele ... Ileana Cos Ileana Cos Care sunt obligațiile ce trebuie îndeplinite de către persoanele fizice care obțin venituri independente din activități de înfrumusețare sau ... (vezi toată discuția)
Onrc va radia pfa-urile si af-urile care nu opteaza pentru continuarea activitatii ciobanuiulia ciobanuiulia Buna ziua, privind legea de iradiere pentru PFA care pana in 25 aprilie 2009 nu opteaza ptr continuarea activitatii, va adresez si eu o intrebare: Mi-am facut ... (vezi toată discuția)
Nedumeriri pfa neinregistrat la registrul comertului rrramor rrramor Imi permit sa va deranjez cu o intrebare careia nu ii gasesc raspuns in cadrul institutiilor publice. Sunt traducator autorizat de MJ in august 2006 si CIF ... (vezi toată discuția)