avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA! VA ROG SA MI SPUNETI UNDE ESTE ARHIVA ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA! VA ROG SA MI SPUNETI UNDE ESTE ARHIVA ROMTELECOM BACAU ...

BUNA ZIUA! VA ROG SA MI SPUNETI UNDE ESTE ARHIVA ROMTELECOM BACAU PT A OBTINE ADEVERINTE DIVERSE ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:22, 7 Februarie 2025
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Caut arhiva Romtelecom Bacău 1980-1987
Aveti raspunsul in link-ul postat anterior .. va puteti adresa la adresa de email postata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Exemple subiecte pentru examenul traduceri rus-roman, roman-rus domeniul juridic Ludmila85 Ludmila85 Buna ziua! Imi doresc sa ma inscriu la urmatoarea sesiune de examen pentru obtinerea certificatului de traducator rus-roman, roman-rus domeniul juridic. Ma ... (vezi toată discuția)