avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o ...

Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ma execute?!Mentionez ca executorul nu mai raspunde la tel. dupa ce am depus contestatia la executare!Multumesc.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu hotărârea la avocat.
Executorul nu va da nimic decât dacă sunt banii la el.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Banii au fost opriti intr-un cont de executor!Eu vorbesc efectiv de ONORARIUL executorului !Acesti bani nu sunt la el ? Nu am avocat ! Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
Drujescu, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce treabă aveti dvs cu onorariul ca nu l-ati angajat dvs?
Nu l-am angajat dar EU l-am PLATIT !!! Mie mi-i s-au reținut banii de onorariu al dansului! La început a fost amabil dar dupa ce am facut CONTESTATIA nu a mai vrut să stea de vorba cu mine! Mi-i se pare corect sa-mi RECUPEREZ banii care mi-i a reținut ABUZIV!!!
Îl voi executa si eu cum a procedat si dansul,(fara sa verifice ca eu aveam proces castigat cu banca iar banca ia ascuns acest fapt) !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2022
Drujescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Dispunere desfiintare poprire Gabigabi67 Gabigabi67 Buna ziua, Astazi am primit hotararea judecatoareasca in care\" se dispune desfiintarea popririi pana la suma concurenta de 40.000\" as dorii sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la salariati andreya1202 andreya1202 buna ziua, o sa spun foarte pe scurt speta, in ideea de a ma sfatui ce sa fac in continuare. Niste salariati au dat sociatatea unde lucreaza in executare ... (vezi toată discuția)