avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara,am avut o relatie cu un baiat care a durat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara,am avut o relatie cu un baiat care a durat un an,se ...

Buna seara,am avut o relatie cu un baiat care a durat un an,se presupune că el este într-un divorț de 1 an si 2 luni.Astazi i-am spus că vreau sa incheieam relatie din mai multe motive....el sa enervat si mi-a zis ma va chema la divortul lui cu fosta lui,la urmatoareaa înfățișare,ca voi primi o scrisoare acasa cand si unde sa vin ..intrebarea mea este,el chiar ma poate chema?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:25, 9 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu cred ca mai poate propune martori acum si chiar daca, nu stiti nimic despre relatia lui.
poate doar vorbeste aiureli.
Daca primiti citatie, trebuie sa va prezentati, raspundeti cu sinceritate la intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor la divort...intrebare anemarie213 anemarie213 Am si eu o intrebare referitoare la martor in procesul de divort. Am avut prima infatisare in noiembrie la divort, cu un copil, culpa comuna, si am fost fara ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor zal zal Buna ziua.as vrea sa va pun anumite intrebari la care am nevoie urgent de raspunsuri daca ma puteti ajuta.am divortat in ianuarie anul acesta am un copil de 5 ... (vezi toată discuția)
Divort cu prezenta doar a unei parti lincoln lincoln Buna ziua , Sunt casatorit de 5 ani si doresc sa divortez .Viitoare fosta sotie nu mai locuieste cu mine de 1 an ,nu stiu de ea unde locuieste ,insa la tel ... (vezi toată discuția)