Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pleca cu copilul în străinătate pt 3 zile fără acordul ...

Pot pleca cu copilul în străinătate pt 3 zile fără acordul tatălui? Noi nu mai suntem împreună, dar copilul îi poartă numele
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!

In cazul in care exercitati autoritatea parinteasca in comun cu tatal, se aplica ceea ce a spus si colegul meu anterior.

Daca aveti autoritate parinteasca exclusiva, nu mai aveti nevoie de acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva, drept parintesc comun, daca tatal da declaratie notariala pentru libera circulatie pana minorul are 18 ani, se poate schimba si numele de familie al copilului? soangher soangher Buna,as avea si eu o intrebare,:suntem divortati,am cuatodia minorului dar avem dreptul parintesc in comun,tatal nu viziteaza minorul si nici nu plateste ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu copilul din tara amaliaelena amaliaelena Buna ziua.Am un copil de doi ani jumatate care poarta numele tatalui,dar eu nu sunt casatorita cu tatal lui(nu am fost niciodata casatorita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Pot scoate fata in strainatate? Imparatul Imparatul Am castigat copilul prin hotararea definitiva si irevocabila de stabilire domiciliu minor la mine acasa. Totodata, autoritatea tutelara parinteasca se exercita ... (vezi toată discuția)