Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Bunicul ...

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Bunicul vrea sa faca contract de vanzare cumparare cu drept de uzufruct voiager intre el si nepot. Dar nu vrea ca aceasta schimbare sa apara nicaieri pana la moartea lui, inclusiv la primarie, taxe si impozite, etc.
Va rog sa imi spuneti ce risca nepotul daca nu face actele la primarie in cele 30 de zile impuse de lege.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 11 Mai 2022
E o aiureala, daca are cineva interes sa afle afla de la ocpi.
Iar nepotul plateste amenda- teoretic ,pt nepunere pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol fisc taxe si impozite imobil MIHAELLAA MIHAELLAA In anul 1995 intervine un act de vanzare cumparare intre doi bunici si un nepot.Acesta din urma in necunostinta de cauza nu inregistreaza la Fisc noul ... (vezi toată discuția)
Ctr mostenire sau ctr vanzare-cum cu clauza de intretinere ? jery jery Buna ziua Ma confrunt cu o problema si v-as fii tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta . Problema sta in felul urm : tatal si bunicul meu ( tatal ... (vezi toată discuția)
Imobil pe nume necunoscut Srb Srb La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)