avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire impozit It-sti Ce facultate trebuie sa aiba ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire impozit It-sti Ce facultate trebuie sa aiba terminata ...

Scutire impozit It-sti

Ce facultate trebuie sa aiba terminata o persoana pt a beneficia de scutirea pt IT-sti? Sa ziceam ca o persoana termina facultatea de istorie/litere dupa care face cursuri la scoala informala de IT si la final se angajeaza ca programator. Atunci acea persoana va beneficia de scutirea pt it-sti sau daor eprsoanele care au terminat facultatea in domeniu( matematica, infromatica etc) pot beneficia de scutire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 12 Mai 2022
Trebuie să deţina o diplomă acordată după finalizarea unei forme de învățământ superior de lungă durată sau de scurtă durată sau dețin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licență, eliberată de o instituție de învățământ superior acreditată sau dețin o diplomă de bacalaureat și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior acreditate și prestează efectiv una dintre activitățile prevăzute în anexa la Ordinul nr.1168/2017.
Am inteles,deci paote fi orice diploma de licenta nu doar diploma de licenta a facultatii de informatica?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este...în vechea legislatie erau menționate facultățile sau specializăriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare - scutire it AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Un angajat beneficiaza de scutire in domeniul IT (student) In iulie a absolvit universitatea (nicio restanta), dar licenta o va da la ... (vezi toată discuția)