avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vand o locuinta din Grecia.Asa cum se obisnuieste,taxa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vand o locuinta din Grecia.Asa cum se obisnuieste,taxa de transfer ...

Vand o locuinta din Grecia.Asa cum se obisnuieste,taxa de transfer catre satul grec se plateste de cumparator.In Romania eu trebuie sa declar venitul din vanzare la ANAF?Cat e acest impozit?Se poate incadra transferul de proprietate taxat de fapt in Grecia in acordurile de evitare a dublei impozitari ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 02:05, 17 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista obligatia impozitarii aici a vanzarii imobilului in Grecia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea taxata in romania se mai impoziteaza ca venit unui cetatean canadian? danacri danacri Sunt imputernicita sa vand apartamentul mostenit de prietena mea de la parintii ei, ea fiind emigrata in Canada si cetatean canadian. La notariat voi plati, ... (vezi toată discuția)
Impozitarea vanzarii unui apartament in romania pentru cetatean cu resedinta fiscala in elvetia mihaime mihaime Buna ziua, Sunt cetatean roman care locuieste in strainatate si am domiciliul fiscal recunoscut si de ANAF in Elvetia. Tocmai urmeaza sa mostenesc un ... (vezi toată discuția)
veniturile din dividende obtinute in uk pe firma mea( inregistrata in uk) gelu_andries gelu_andries VENITURILE DIN DIVIDENDE OBTINUTE IN UK PE FIRMA MEA( INREGISTRATA IN UK) SUNT SUPUSE IMPOZITARII IN ROMANIA. TREBUIE SA LE DECLAR LA FISCUL ROMAN CHIAR DACA ... (vezi toată discuția)