avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de amanare pentru imposibilitate de prezentare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de amanare pentru imposibilitate de prezentare la judecata

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model actualizat de Cerere de amanare pentru imposibilitate de prezentare la judecata.
Motivul: sunt plecat din tara in perioada....................... .
Ca si dovada pot anexa biletele de avion.
Multumesc frumos pentru ajutor!
Bună ziua,

Nu exista un model standard de cerere de amânare.
Formulați o simplă cerere către instanță, în care sa indicați instanta pe rolul căreia aveți dosarul, numarul dosarului, data la care este termenul, datele dumneavoastră de identificare și calitatea pe care o aveți în dosar, cerere prin care ii solicitați judecătorului să vă acorde un alt termen motivat de faptul că sunteți în imposibilitate de prezentare dat fiind faptul ca nu va aflați în România la data la care este stabilit termenul de judecată.
Anexati, în dovedire, și biletele de avion despre care ați făcut referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infatisare la proces de divort amiabil cblanaionita cblanaionita Ma numesc Cristian si am termen de judecata in 28.09.2009. ,atat eu cat si sotia avand calitatea de petenti S-ar putea sa trebuiasca sa plec urgent in ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mariaba mariaba Mi-a fost ridicata masina parcata intr-o zona discutabila in ce priveste legalitatea. Am achitat taxele de recuperare a masinii si amenda. Am facut ... (vezi toată discuția)