avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Va rog ajutati-ma intr-o problema delicata, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Va rog ajutati-ma intr-o problema delicata, am un ...

Buna ziua!
Va rog ajutati-ma intr-o problema delicata, am un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager de la mama pt mine si sotul meu , acest contract poate fi atacat de catre executori daca sunt somata pt executare silita datorita unui credit de nevoi personale din casnicia anterioara?
Am consultat un avocat pt a rezolva problema cu executarea , acesta imi spune sa anulez contractul de intretinere ca acesta poate fi atacat dar notarul imi spune ca nu poate fi atacat deoarece este un ctr special avand intretinere.
Ce sa fac oare? Pe cine sa cred?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați plătit consultanta juridica la avocat sau a fost gratis?

Fără a vedea niciun act eu tind sa dau dreptate notarului dar trebuie văzute toate actele juridice.
Am platit consultanta avocatului! Explicatia a fost ca pe extrasul CF scrie bun comun, nu am scoc cf recent eswte din 2020 cand am facut crt , sa merg sa scot extras recent sa nu cumva sa apara creanta pe el? Este posibil sau as fi fost instiintata?
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
Loredana&F, utilizator
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un sfat aiurea il puteti primi si pe bani multi, nu faptul ca platiti o consultatie va garanteaza ca va gaseste o solutie buna.
Creditorul, nu contractul il ataca, ci va incerca sa urmareasa ce e al dvs, venituri si partea dvs din casa, aveti doar jumatate din nuda proprietate, nu e mare lucru. Nu va ajuta sa anulati contractul, oricum sunteti moștenitoarea mamei, mai devreme sau mai tarziu, ajungeti in aceeasi situatie. Concentrati-va asupra creditului, nu asupra casei.
Ce credit e, de cand, ce suma datorati,de cat timp nu a mai fost plătit...apoi daca ati facut partaj cu fostul, de cand ati divortat....astea sunt aspecte importante.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la cel mai bun avocat pe care va permiteți sa îl plătiți .
Ascultati de un profesionist din lumea justiției și nu de cei care sunt amatori.
Un avocat profesionist stie ce va zice.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu n-as merge la un avocat care are numai bani in cap

Alte discuții în legătură

Avocatii care vand procese!!! nicoleta gavril nicoleta gavril :(buna seara! as dori sa ma luminati si pe mine:de ce unii avocati isi vand procesele? sun diferite modalitati prin care o fac si nu asta doresc sa aflu,deja ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor - vacanta de vara CalulMov CalulMov Buna ziua, De la ce varsta poate cere tatal 1 luna cu copilul pe perioada vacantei de vara? In cazul meu, fata cea mare are ap 4 ani si baiatul cel mic 1 an ... (vezi toată discuția)