avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. De curând am depus sa fac pasaportul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. De curând am depus sa fac pasaportul însă am aflat ...

Bună ziua.
De curind am depus sa fac pasaportul însă am aflat la buletin ca sunt radiata din evidenta de la domiciliu de catre parinti , eu locuind la gazda 3 ani aproape.
Si am fost nevoita sa schimb si bulryinul , insa nu va avea scris o adresa sau domicilui.
Insa doresc sa ma angajez la alt serviciu legal oficial de stat , si voi putea sa ma angajez fără domiciuliu , spunetimi va rog mult ?
Ce sa fac si cum ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, eu urmatoarea luna implinesc 18 ani, parintii mei ... rosibunbun30 rosibunbun30 Buna ziua, eu urmatoarea luna implinesc 18 ani, parintii mei se afla in procesul de divort de un an jumatate. Doresc a calatori intr-o alta tara si am nevoie ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina tiny23 tiny23 Buna ziua, am urmatoarea intrebare ... Mi-am schimbat adresa de domiciuliu si implicit buletinul, dar nu am apucat sa schimb si actele masinii, in talon si ... (vezi toată discuția)
Persoana necunoscuta care are domiciliul la adresa mea mala72 mala72 Buna ziua!Am si eu o intrebare cu privire la o persoana pe care nu o cunosc si are buletinul la adresa mea .Eu locuiesc la aceasta adresa de 13 ani si nu stiu ... (vezi toată discuția)