avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Daca am semnatura electronica pe numele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Daca am semnatura electronica pe numele meu...pot ...

Buna ziua,

Daca am semnatura electronica pe numele meu...pot depunde declkaratia unica pentru alte persoane fizice online?...sau trebuie fiecare cu semnatura lui?

multumesc
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 17:26, 25 Mai 2022
daca sunt semnate de tine,chiar daca sunt pentru alte persoane, se poate.Incercati, decit sa vi le respinga, altceva nu se ăntămpla!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia unica termen 25.05.2021 ionela11 ionela11 Buna ziua, Se poate depune declaratia unica si prin posta sau la ghiseu la ANAF, pentru ca persoana fizica nu are semnatura electronica... Dar daca ar ... (vezi toată discuția)
Lamuriri bilant 2011 Alis07 Alis07 In cazul in care doresc sa transmit bilantul la 31 dec.2011 in format electronic on-line semneaza PDF-ul (bilantul)contabilul sef care are semnatura ... (vezi toată discuția)
Mai este nevoie de imputernicire lla notariat pentru transmiterea decl online daca .. ContSters114133 ContSters114133 cum se procedeaza in situatia in care eu am o firma si sunt unic asociat si am si o semnatura electronica dar pe numele meu nu pe al societatii.este suficienta ... (vezi toată discuția)