avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoană ( medic cu un cabinet medical/SRL) poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoană ( medic cu un cabinet medical/SRL) poate să continue ...

O persoană ( medic cu un cabinet medical/SRL) poate să continue activitatea în cabinetul privat,dacă intră în concediu risc maternal,apoi concediu maternitate,apoi concediu crestere copil?Menționez că nu este angajată pe SRL și nu mai are alți angajați. Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)
Tatal nu vrea sa stea acasa in ultima luna a concediului de crestere copil mia_livia mia_livia Buna ziua. Situatia in care tatal ar sta acasa in ultima luna a concediului de crestere a copilului ne-ar dezavantaja mult financiar. Eu voi intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul ... Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul de maternitate.Intrebarea mea este: se poate intra din concediu de maternitate in cel de risc ... (vezi toată discuția)