avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Mi-am dat demisia in decembrie si de atunci ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Mi-am dat demisia in decembrie si de atunci nu mi-au ...

Buna ziua! Mi-am dat demisia in decembrie si de atunci nu mi-au mai platit ultimele 2 luni de munca + zilele de concediu pe care nu le-am luat. Am depus petitie la ITM iar in urma verificarilor mi-au spus ca statulde plata este semnat. Eu nu am semnat pentru lunile in care nu am luat bani deci cineva a semnat in locul meu.
Ma poate sfatui cineva unde trebuie sa merg si ce trebuie mai exact sa fac? Vreau sa imi primesc banii munciti si sa cer daune.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 24 Mai 2022
Proces la tribunal .sectia litigii de munca prin care cereti salariile restante.daca inteleg sa depuna statul de plata va inscrieti in fals etcetc.E mai complicat fara avocat..
Puteti depune plângere și la politie pentru falsificarea semnăturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie+neplata salariului marius zaha marius zaha nu stiu ce sa fac la data de 26.04 2011 am depus dedemisia la firma care am lucram datorita faptului ca nu mi sa platit salariul din luana februarie am lucrat ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la o firma de la care am plecat? vasilica2011 vasilica2011 buna ziua...am nevoie de un sfat...am lucrat la o firma 11 luni....5 luni cu, contract de colaborare...restul cu contract de munca....deoarece aveam contract ... (vezi toată discuția)