avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preambul: Despăgubire eveniment rutier cu autor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preambul: Despăgubire eveniment rutier cu autor neasigurat Bună ...

Preambul:
Despăgubire eveniment rutier cu autor neasigurat

Bună ziua!

Recent am fost împlicat într-un eveniment rutier iar agentul constatator a stabilit ca vinovat pe calalalt conducător auto. Problema este ca celalalt utoturism implicat în eveniment este înmatriculat în Germania și în urma verificărilor se pare ca nu ar avea asigurare RCA valabila la data producerii evenimentului.
Am înțeles ca "Asociatia victimilor străzi" i nu mai exista, nu știu ce entitate a înlocuit-o însă chiar dacă m-aș adresa celor responsabili, nu as putea fi despăgubit din cauza faptului ca autorul este un autovehicul înmatriculat în străinătate.


Vă rog se poate să-mi explicați procedura privind despăgubirea în acest caz.

Menționez ca în acest moment aștept comunicat oficial din partea autorităților germane și din partea BAAR România.

Vă mtumesc!

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime pytho pytho Buna ziua. Am fost implicat acum o luna intr-un accident auto, persoana implicata a plecat imediat dupa producea accidentului. Ulterior am sunat la politie si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier claaudm33 claaudm33 am fost accidentat de o masina care a fugit de la locul accidentuuli, intre timp a vandut masina , nu are nici asigurare,cunosc numatul masinii,am declarat ... (vezi toată discuția)