avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul cu certificatul de inmatriculare suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul cu certificatul de inmatriculare suspendat din anul ...

Autovehicul cu certificatul de inmatriculare suspendat din anul 2009 si inmatriculare suspendata din anul 2018 pe motiv de ITP suspendat , instrainat unei persoane fizice fara sa fie intocmite acte legale, dar fostul proprietar nu mai detine nici un document ar exista vreo varinata legala de radiere din evidentele fiscale?

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Auto vanduta fara acte peterman peterman Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)