avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca primaria nu elibereaza autorizatia de constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca primaria nu elibereaza autorizatia de constructie in 30 ...

Daca primaria nu elibereaza autorizatia de constructie in 30 de zile de la depunerea proiectului ( au trecut peste 60zile) si nici nu primim notificari sau mailuri cu privire la anumite neregului - pe site ul lor scrie ca este….in lucru ( !!!!) putem considera ca raspunsul este favorabil noua sau ce ar trebui sa facem?

multumim foarte mult
Cel mai recent răspuns: mobinstal , utilizator 07:42, 25 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa actionati in instanta primaria si sa solicitati obligarea acesteia la eliberarea autorizatiei.
buna dimineata, avand in vedere ca termenul legal de 30 de zile a trecut de mult timp - si nu avem nici o notificare trimisa - eu stiam ca se considera proiectul autorizat . da, probabil ca vom actiona primaria in instanta sa le solicitam daune pe masura ! nu mai comentez modul in care a reactionat angajata care se “ocupa” de proiect. Oameni mizerabili care abuzeaza de pozitia lor si profita de rabdarea si amabilitatea noastra
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la terenurile intravilan arabile in comparatie cu terenurile intravilan construibile cnet cnet In codul fiscal art. 141 alin 2 litera f scrie: \\\\"Prin exceptie, scutirea (de TVA) nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie gc gc am depus si eu actele la primarie pentru a primi autorizatie de constructie a unei case si nu am primit-o deoarece drumul de acces la parcela mea este privat ... (vezi toată discuția)
Autorizație pt modificare acoperis Iost Iost As dori sa știu ce documente am nevoie dacă vreau sa modific acoperișul casei... gen mansarda. Menționez ca unul din ziduri e pe linia de hotar cu Vecinul ... (vezi toată discuția)