avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut

Buna ziua,

Anul trecut in august, am luat cu imprumut 2000 euro de la niste prieteni fara nici un act legal doar cu o hartie scrisa la calculator si fara martori, acum ma someaza si ma ameninta sa dau banii dar nu am momentan de unde?
Ma pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: Poesia74 , utilizator 11:07, 10 Mai 2010
Buna ziua,

Va rog imi spuneti acum ce urmeaza? Nu m-am prezentat la convocare, acum voi merge in tribunal?Am nevoie de un avocat sa ma reprezinte la Bucuresti in acest caz?Spuneti-mi care sunt onorariile si cum pot discuta cu un avocat?Mentionez ca locuiesc in Constanta.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
Poesia74, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in raspundere contractuala, contestatie in anulare diana_2012 diana_2012 Trei \\"prieteni\\" X, Y, Z asociati si angajati intr-o firma XYZ imprumuta in anul 2007 o suma mare de bani de la S si ii depun in contul firmei in prezenta ... (vezi toată discuția)
Urgent/ o pãrere michi michi 1. s-a facut convocare la conciliere directa in luna februarie a acestui an. Trimis cu posta cu confirmare de primire. Deoarece nu s-au prezentat am introdus ... (vezi toată discuția)
Citatie politie plangere penala - procedura garson garson Buna ziua, Doresc sa stiu cum sa procedez cand sunt chemat la politie ca am depusa o plangere penala. Am avut o altercatie verbala cu cineva intro seara in ... (vezi toată discuția)