avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Actualizare sume de plată SPV ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Actualizare sume de plată SPV ANAF

Bună ziua,

Știe cineva din experiență cam cât durează să se actualizeze sumele de plată în SPV? Am depus declarația unică și acum apare suma pe care o am de plată pentru venitul estimat, dar încă nu apare suma pe care o am de achitat pentru venitul efectuat în anul 2021. S-a mai confruntat cineva cu această problemă?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata spv paultrefu paultrefu Buna ziua! Am depus pe 29 ianuarie 2020 declaratia unica iar astazi am solicitat Obligatiile de plata din SPV pentru a vedea ce am de platit. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Sunt if format din doua persoane cristy1110 cristy1110 Sunt IF format din doua persoane si am niste neclaritati, dupa cum urmeaza: 1. In 2020 am depus declaratiile pt 2019 (bilant) si 2020 (estimativ) . In prima ... (vezi toată discuția)