avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună, mama mea a avut niște creanțe pe care le-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună, mama mea a avut niște creanțe pe care le-a achitat la ...

Bună, mama mea a avut niște creanțe pe care le-a achitat la începutul anului. Acum văd că au revenit "datoriile" care au fost achitate, doar că prezentate de altă firmă recuperatoare. Ce este de făcut? Trebuie să apelez la un avocat sau trebuie depusă contestație la judecătorie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 25 Mai 2022
Ca sa formulati contestatie la judecatorie trebuie sa stiti cum formulati,ce texte de lege invocati,sa respectati anumite termene etc.Este indicat sa discutati cu un av ca sa va lamuriti ,poate nici nu e nevoie de proces.
Da, mergeți la avocat cu toate actele.
Trebuie văzut exact despre ce este vorba.
Se numește consultatie juridica aceasta operațiune juridica și nu înseamnă că angajați avocatul pentru proces dacă se ocupa doar de consultanță ceea ce înseamnă că și costul este mult mai redus.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare in anul ... Cristi48 Cristi48 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare In anul 2015 am incetat plata unei rate la Banca,din cauza lipsei financiare Astazi am primit un plic cu ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Zi buna tuturor! stiti/v-ati confruntat careva cu situatia in ... marcel.damaschin marcel.damaschin Zi buna tuturor! Stiti/v-ati confruntat careva cu situatia in care un vecin persoana juridica, (eu, tot juridica), refuza fara a invoca vreun motiv semnarea ... (vezi toată discuția)