avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua...Doresc să mi acordați si mie putin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua...Doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in ...

Bună ziua...Doresc să mi acordați si mie putin ajutor...in anul 2015 am făcut un abonament cosmote ...nu am reusit să achit decât câteva facturi acum am primit un plic ca invest capital ltd m a dat în judecată și a ajuns la executor judecătoresc pentru executarea silită...eu nu am salariu sau alt venit ..traiesc din pensia soțului si nu am nimic pe numele meu..tot ce avem este al soțului meu..nu vreau să știu decât care e procedura si ce se va întâmpla?vă rog mult din tot sufletul sa mi se răspundă ..pentru ca am o boală psihică și nu am voie sa fiu stresată..vă mulțumesc pentru înțelegere..
Buna ziua!

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data ultimei plati efectuate si nu ati mai primit nicio somatie/notificare intre timp, creanta s-a prescris.
Puteti formula contestatie la executare, in termen de 15 zile de la data la care ati primit comunicarea actelor de executare de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara..am si eu o intrebare..in anul 2015 am făcut un ... Ala Ala Cernat Ala Ala Cernat Bună seara..am si eu o intrebare..in anul 2015 am făcut un abonament cosmote .nu am reusit sa achit toate facturile ..acum imi ajunge plic de la ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)