avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este necesar intocmirea de notei de receptie si a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este necesar intocmirea de notei de receptie si a bonului dr consum la sediul societatii?

Buna
o societate de constructii are lucrari in diferite localitati din tara.Materialele necesare (beton structuri metalice etc) se comanda si livreaza direct pe santier. unde nu exista gestionar. Va rog sa imi spuneti daca este necesar intocmirea de notei de receptie si a bonului dr consum la sediul societatii sau se poate inregistra direct pe cont de cheltuiala. 601 lucrarea X = 401 Furnizori
Precizez ca societatea foloseste contabilitatea de gestiune si contul 711. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Proces verbal productie danalungu danalungu Buna ziua. Lucrez la o statie de betoane, si m-ar interesa cum as putea sa intocmesc atat scriptic cat si in contabilitate, produsele finite ce rezulta din ... (vezi toată discuția)
Materiale consumabile? luciapap luciapap Vrem sa facem pt nevoi proprii,niste caruciore,sa cumparat tot ce trebuie pt aceste carucioare(roti,teava....).Cum le inregistrez acestea?Mate. consumabile? (vezi toată discuția)
Note contabile constructii previas previas firma se ocupa mai recent cu executarea lucrarilor de constructii si as dori sa stiu daca notele contabile sunt corecte 5121=419 avans client 411=419,4427 ... (vezi toată discuția)