avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! Am fost admis la școala de politie și am o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! Am fost admis la școala de politie și am o mica nelămurire. ...

Salut! Am fost admis la școala de politie și am o mica nelămurire. În autobibliografie am uitat sa scriu faptul (nu am știut pana în momentul de fata) ca o ruda de gradul 1 din familie a fost cercetata penal. S-a ajuns doar la cercetarea penala, plângerea fiind retrasă în timpul acesteia. Am înțeles ca dacă a fost retrasa plangerea totul este ok. Credeți că mă poate afecta cu ceva de acum?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
Kingu, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident auto + plangere penala ? bogdan_vlad bogdan_vlad Salutare, Sunt implicat intr-un accident auto in care persoanele din masina cu care m-am lovit au suferit mici vatamari. Precizez ca eu am fost scos ... (vezi toată discuția)
Furt - se poate retrage plangerea? alex alex alex alex Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema . Am o plangere prealabila la politie pentru furt.Am vorbit cu persoana care mi-a depus plangerea si ne-am ... (vezi toată discuția)
Va implor nu imi ocolitzi mesajul....numai pot dormi noaptea.... ochi_frumosi ochi_frumosi Buna ziua sunt o fata care lucra in Mall Vitan. Nush cum sa incep doarece imi tremura si acuma mana . La plecare intr-o seara din magazin mi-am dorit un tricou ... (vezi toată discuția)