avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea sa organizez activitati nonformale pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea sa organizez activitati nonformale pe perioada vacantei

Buna ziua. Din nevoia comunitatii as vrea sa organizez activitati nonformale in lb romana, beneficiari fiind copiii dintr-un sat in care exista doar invatamant de stat in lb maghiara. Sunt cadru didactic cu studii superioare de lunga durata si am curs postuniversitar de institutor (educator-invatator). Ce demersuri ar trebui sa fac pentru a fi in legalitate? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Legea 330/2009 andreyut andreyut Buna ziua, Sunt cadru didactic (invatator), care in urma legii 330/2009 si a studiilor universitare am primit o noua incadrare de institutor I, univ., ... (vezi toată discuția)
Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. ii din legea nr.387/2009 ionela adriana ionela adriana Sunt cadru didactic, educatoare-educator la o şcoală specială, iar momentan sunt încadrată institutor I. Sunt absolventă a Colegiului Universitar, ... (vezi toată discuția)