avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire. Buna ziua, cat este de legal sa ti se ofere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire. Buna ziua, cat este de legal sa ti se ofere o suma ...

Mostenire.
Buna ziua, cat este de legal sa ti se ofere o suma de bani, in timpul vietii, pt a renunta la dreptul de mostenire(casa, pamanturi) , oferit unuia dintre copii.?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:59, 30 Mai 2022
Nu se poate și nu ajuta.
Deloc.
Orice pact asupra unei moșteniri viitoare este lovit de nulitate absoluta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la drepturi de moștenire din timpul vieții persoanei mostenite MozaicUrban MozaicUrban Buna ziua, ma intereseaza ce acte trebuie întocmite pentru a renunța la orice drepturi de mostenire din timpul vietii persoanei mostenite. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Despagubire frate Adyvaly2000 Adyvaly2000 Buna ziua..am si eu o intrebare. Daca mama este decedata,tatal traieste,iar eu vreau sa l despagubesc pe fratele meu,ca sa mi ramana mie apartamentul ... (vezi toată discuția)
Mama este în viață. poate da sora mea o declarație la notariat că renunță la drepturile de moștenire în favoarea mea? gesyka gesyka Bună ziua as dori sa știu în condițiile în care mama este încă în viata sora îmi poate da o declarație la notariat precum ca renunță la drepturile ... (vezi toată discuția)