avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Va rog o opinie pentru urmatoarea situatie: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Va rog o opinie pentru urmatoarea situatie: sunt salariat ...

Buna ziua

Va rog o opinie pentru urmatoarea situatie: sunt salariat la o unitate de invațământ , în momentul angajării persoana responsabilă cu resursele umane mi-a făcut încadrarea greșită. am încercat să o rezolv local, dar răspunsul ei a fost- dute și da mă în judecată-, m-am adresat ISJ Vrancea care mi-a dat răspuns favorabil și nici de această data nu s-a conformat , după care m-am adresat din nou ISJ Vrancea primind încă un răspuns favorabil, care din nou nu a fost pus în aplicare. dupa care a început o mare harababură. A facut plangere penală unde organul de urmarire penală a facuto fara nici un dram de profesionalism. Toate faptele expuse în plăngere sunt dovedite cu documente de unde reiese realitatea celor expuse, dar ptr organul de urmarire penala nu a avut importanta. Am urmat toti pasii din procedură ajungănd la instanță unde am primit tot neurmărirea penală si mai presus de toate instanta a hotărât sa le platesc eu cheieltuieli de judecată. nu ințeleg de ce au avut nevioe de avocat cand ei in acest moment nu erau urmariti penal, adica se puteau apara singuri sau pe cheltuiala lor. Mă intereseaza unde asi putea să trimit toate documentele si care este următoarea cale de atac ptr aceasta situatie. va las un nr de telefon daca este nevoie sa fiu contactata. Multumesc
Buna ziua!

Mergeti cu actele pe care le aveti la un avocat si explicati-i exact care este situatia.

Nu se incadreaza in penal situatia dvs. Referitor la cheltuielile din acest proces, este dreptul persoaneia acuzate sa se apere. Pentru ca plangerea a fost nefondata, s-a dispus renuntarea la UP cu obligarea dvs la cheltuielile pe care a trebuit sa le faca, cauzate de plangerea dvs.

Situatia dvs se incadreaza in civil. Si poate reusiti sa rezolvati totul si fara instanta,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei procurorului Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, ajutati-ma va rog. Lucrez in administratie publica locala, din oficiu vorba vine ipj a intocmit dosar penal pe numele meu si a colegilor mei care ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar - plangere carmen69 carmen69 Buna seara ,revin cu o intrebare la care as vrea sa primesc si eu un raspuns sau mai bine zis un sfat.Sotul meu a fost agresat acum ceva timp adica pe data de ... (vezi toată discuția)
Termeni juridici irina8001 irina8001 buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret , eu am citit cate ceva dar sunt tot nedumerita . Ce inseamna ? ... (vezi toată discuția)