avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Minută de la judecătorul de cameră preliminară sau ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Minută de la judecătorul de cameră preliminară sau hotărâre judecătorească?

Am atacat soluția procurorilor de clasare a unei plângeri penale la Tribunalul Iași: Judecătoarea de cameră preliminară, mână-n mână cu procuroresele, ne-a respins cererea după multiple (deci ilegale) amânări ale pronunțării. Soluția e rezumată într-o „minută”. Nu trebuia să fie o hotărâre judecătorească corespunzătoare, în care să se detalieze considerentele? După 2 luni nu am primit o asemenea hotărâre, dar s-a emis deja un titlu executoriu pentru cheltuielile de judecată!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pronunta prin hotarare (incheiere motivata). In minuta se consemneaza rezultatul deliberarii.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac? vodzila57 vodzila57 Buna seara, Am avut o plangere penala care a fost solutionata cu clasarea cauzei pentru implinirea termenului de prescriptie, total nemotivat. Am facut ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)