avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru daune morale în urma unui accident trebuie sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru daune morale în urma unui accident trebuie sa dau în ...

Pentru daune morale în urma unui accident trebuie sa dau în judecată persoana sau nu e necesar și acestea vor fi plătite de asigurare?
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 11:37, 7 Iunie 2022
Trebuie sa dati in judecata persoana sau societatea de asiigurari.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
latka, moderator
Depinde foarte mult de societatea de asigurari, Sunt asiguratori care oferteaza sume decente .in procedura de negociere directa .Un proces dureaza cativa ani.Incercati intai sa negociati.
Societatea de asigurari, nu persoana care a comis accidentul. Negociati cu asigurarile si daca nu va convine ce va ofera, ii chemati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentarea mortala a mamei pe trecere de pietoni Pojar Pojar Mama a fost accidentate mortal pe trecerea de pietoni (ora 13.15) de catre o soferita. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru recuperarea daunelor ... (vezi toată discuția)
Accident rutier buna ziua. acum cateva luni am fost implicat ... RobertAlexandru96 RobertAlexandru96 Accident rutier Buna ziua. Acum cateva luni am fost implicat intr-un accident rutier. Soferul nu mi-a acordat prioritate intr-o intersectie, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier si despagubire rca giani_cainele giani_cainele in anul 2009 am avut un accident de circulatie unde am lovit o alta masina si persoana de la volan a suferit mai multe contuzii si fractura la mandibula motiv ... (vezi toată discuția)