avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz in serviciu instituție publica Intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz in serviciu instituție publica Intr-o instituție publica șeful are un comportament abuziv ...

Intr-o instituție publica șeful are un comportament abuziv fata de unul dintre subordonați sicanandu-l și discreditandu-l în fata restului de colegi. Persoana sicanata are înregistrări audio cu șeful care instiga colegii împotriva sa, are o atitudine părtinitoare și este de acord cu soluționarea cu celeritate a unor cereri primite de la alți colegi din instituție (fapta care constituie abatere disciplinara conform codului administrativ). As dori sa știu dacă se pot folosi acele înregistrări audio pentru a face o plângere împotriva șefului, sau chiar deschide proces pentru abuz în serviciu

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: ... jacquelline jacquelline Abuz in serviciu Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: un șef dintr-o instituție publica are tot timpul o atitudine necorespunzătoare fata de ... (vezi toată discuția)
Mustrare scrisa pe baza unor inregistrari video din interiorul institutiei ContSters212795 ContSters212795 Buna ziua! am si eu o intrebare...Sunt functionar public..respectiv politist local si in urma cu cateva zile am primit acasa un plic,din partea comisiei de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de curând am ocupat un post prin concurs într-o ... Florina2023 Florina2023 Bună ziua, Sun angajat într-o instituție de stat. Problema este legata de superiorul acestei instituții, persoana care se comporta urât, ma ... (vezi toată discuția)