avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal să cer o copie a raportului motivat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal să cer o copie a raportului motivat întocmit de ...

Este legal să cer o copie a raportului motivat întocmit de comisia de gradații la dosarul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 13 Iunie 2022
În ce sector lucrați?
În județul Bihor. În răspunsul contestației spune așa:... În baza raportului motivat și a fisei de reevaluare rezulta ca s au scăzut 6 puncte pentru... Și îmi da explicații pentru cele 6 puncte. Dar eu mi am evaluat dosarul cu 118 puncte. După prima comisie mi au tăiat la 97, după contestație mi au mai tăiat 6 și primesc răspuns doar pentru ultimele 6. Nu ar fi normal, logic și legal sa primesc răspuns pentru toate? Mai scrie asa: rezulta ca s au scăzut 6 puncte fata de evaluarea inițială... E normal comisia de contestații să se raporteze la punctajul primei comisii? Nu trebuie să reevalueze întreg dosarul?
Trebuie sa cerceteze întreaga evaluare și cum s-a efectuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)
Recalcul salariu pt un bugetar Cristinabv Cristinabv Lucrez intr-o institutie bugetara din admin publ locala. Am urmatorul caz asupra caruia va rog sa ma lamuriti cum trebuie rezolvat. Un muncitor calificat I a ... (vezi toată discuția)