avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foc de tabără într-un cartier de blocuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foc de tabără într-un cartier de blocuri

Buna ziua!
Un dezvoltator imobiliar organizează anual "focuri de tabără" pentru locatarii cartierului. Terenul pe care face acest foc este proprietatea dezvoltatorului, iar focul în scop de promovare este de circa 3 m înălțime, cu un conținut substanțial de lemn și de aici destul fum rezultat pe durata a 4-5 ore. Blocurile vecine se află la o distanță de aproximativ 50m de o parte și de alta a focului.
Este legală această acțiune dpdv al legislației de mediu su SU?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: shoni17 , utilizator 22:40, 17 Iunie 2022
Pentru organizarea unor astfel de evenimente este necesară autorizare ISU!!Puteți face reclamație!!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum la bloc lloryshyka lloryshyka Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul legat de cosul de fum cicea cicea Am centrala termica pe combustibil solid ( lemne) de 4 ani si vecinul de pe partea cu cosul de fum de trei saptamani vrea sa nu mai fac foc pt. ca spune ca ... (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)