avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Polita de asigurare in favoarea Prestatorului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Polita de asigurare in favoarea Prestatorului

Buna ziua,

Doresc sa inchei un contract de prestari servicii, eu fiind beneficiarul serviciilor. Prestatorul insa imi cere sa inchei si eu o polita de asigurare in favoarea sa - o asigurare extinsa de raspundere generala incluzand toate daunele cauzate Prestatorului si/sau orice răspundere asumată sau contractuală pentru a oferi protecție împotriva răspunderii sau pretențiilor pentru care Beneficiarul este responsabil prin lege sau conform prezentului Contract;

Nu am mai intalnit asemenea cerinta, considerati ca este intemeiata?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 15:45, 20 Iunie 2022
Ce fel de servicii? Normal este ca el sa aiba polita, nu beneficiarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri , prejudicii, actiune in pretentii , raspundere contractuala ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu DESPAGUBIRI , PREJUDICII, ACTIUNE IN PRETENTII , RASPUNDERE CONTRACTUALA Buna ziua, Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia este asa: - contract prestari servicii intre ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu prejudicii, despagubiri, pretentii Buna ziua, situatia este asa: Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din 2019 si incetat ... (vezi toată discuția)
Raspundere in fata organelor fiscale de control ptar ptar Presupunind ca firma X de contabilitate ofera servicii firmei Y, ce se intimpla in cazul unui control de la administratia financiara daca Y este gasit cu ... (vezi toată discuția)