avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cresa de stat. Buna ziua, in orasul meu nu exista ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cresa de stat. Buna ziua, in orasul meu nu exista cresa de stat(doar ...

Cresa de stat. Buna ziua, in orasul meu nu exista cresa de stat(doar una privata). Ce as putea face ca sa se deschida una? Petitie? Cui ma adresez? Este de competenta primariei? Pot eu ca si locatar sa fac ceva in acest sens? Sa demarez un proiect ceva? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
RoxanaV88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:47, 21 Iunie 2022
Mă lupt pentru același lucru și nu e simplu deloc... Primăria trebuie să aibă teren disponibil, Apoi ar fi bine să vă uniți mai mulți locuitori să faceți o petiție în acest sens.. .Primăria trebuie să aibă bani... trebuie studiu de oportunitate și necesitate ( sunt 10 copii/grupă ), ulterior proiect și construirea creșei respective. Totul ține de primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile? madaene madaene buna ziua, in orasul in care locuiesc nu avem nicio cresa pt copilasi, ma intrebam daca pot primi finantare sa deschid una? nu am firma, nu am spatiu, adica ... (vezi toată discuția)
Fundamentare juridică a petiției pentru salvarea unui parc musceleanu musceleanu Bună ziua și La Mulți Ani. Sunt conferențiar universitar și mai toată activitatea de cercetare științifică mi-am dedicat-o cercetării patrimoniului ... (vezi toată discuția)
Amenajare parcare Steriu Steriu Consiliul Local al Municipiului Ploiesti in data de 26 februarie 2010 aproba “ Proiect de hotarare privind aprobarea Studiilor de ... (vezi toată discuția)