avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Sotul meu a avut o firma care din 2008 a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Sotul meu a avut o firma care din 2008 a intrat in ...

Buna ziua! Sotul meu a avut o firma care din 2008 a intrat in insolventa.Luna acesta a primit o notificare de la o firma de recuperare pentru o suma de bani reprezentand o datorie a firmei de dinainte de a se da decizia de insolventa. Imi puteti spune daca este posibil ca dupa atatia ani sa mai primeasca aceasta notificare de executare silita avand in vedere statusul firmei care este inchisa de atatia ani? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 12:50, 20 Iunie 2022
Sunt sanse mari ca acea datorie sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante mai vechi de 3 ani shkanu shkanu buna ziua, am primit recent o notificare de plata a unei creante din partea unei firme de recuperare. datoria zic ei ca e cumparata de la o banca in anul 2008. ... (vezi toată discuția)
Prescripție plata salarii compensatorii agentu008 agentu008 Buna ziua! Daca o persoana a fost disponibilizata de la termocentrala Doicesti cu plata salariilor compensatorii, fiindu-i plătita o transa din suma totala ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de recuperare datorie abonament telefon mobil nicky979 nicky979 Tatal meu a primit azi o scrisoare de recuperare datorie 5300 ron de la o companie care nu cred ca mai exista. Nu scrie cand a fost facut contract, nu avem ... (vezi toată discuția)